| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρόνια πολλά σ' όλη την κοινότητα. Έχω ένα πρόβλημα...Εν συντομία είναι το εξής: 1) έχω έναν πίνακα (tbl1). 2) έχω ένα ερώτημα στηριγμένο στον πίνακα (qry(tbl1). 3) έχω μια φόρμα στηριγμένη στον ίδιο πίνακα (form(tbl1). .................................................. ................... Στην φόρμα βάζω ένα active x ημερολόγιο (το ονομάζω DatePicker). Ζητώ απ' το ερώτημα να περιορίζει τις εγγραφές με βάση την ημερομηνία που επιλέγω απ' το DatePicker. =[Forms]![Form(tbl1)].[DatePicker] Δηλώνω ως προέλευση εγγραφών στη φόρμα το ερώτημα (qry(tbl1). .................................................. .................................................. ............................ Εάν επιλέξω ημερομηνία και ΠΑΤΗΣΩ F5 εμφανίζει τις επιθυμητές εγγραφές! ΠΩΣ γίνεται να επιλέγω ημερομηνία και ΑΥΤΟΜΑΤΑ να εμφανίζονται οι εγγραφές; Με εκτίμηση Χρήστος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:58. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας μετά από ενημέρωση σύνθετου πλάισιου. | kyriakoz | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-07-15 20:45 |
| Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας, μετά απο ενημέρωση πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 27-04-15 23:20 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη ενημέρωση πεδίων φόρμας | ypanagis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-06-12 13:50 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
| Επιλογή φόρμας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-05-10 09:56 |
Η ώρα είναι 08:01.

Θεματικός Τρόπος