| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι του Forum Καλημέρα σας. Μια βοήθεια σε μια εφαρμογή που εχω δεί απο το φορούμ και δεν μπορώ να την καταφέρω μόνος μου.Ανεβάζω ενα δείγμα της βάσης.Εχω κάνει μεταφορά δεδομένων απο αρχείο download της access σε κενή βάση.Μου άρεσε πολύ αυτή η εφαρμογή γιατί κλειδώνει το παράθυρο με τους πίνακες που είναι πολύ σημαντικό για trial εφαρμογές.Η μεταφορά εγινε με τράβηγμα απο βάση σε βάση του κάθε πίνακα και της κάθε φόρμαςΤο πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται καταχώριση δεδομένων στον πίνακα tblLog. Και άλλη μια ερώτηση πώς μπορούμε να μεταφέρουμε πίνακες και φόρμες απο αρχείο download της access σε αεφαρμογή access( δηλ σε βάση). Ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Αλέξανδρε! Στο συνημμένο σου δεν υπάρχει κώδικας που να κάνει καταγραφή κινήσεων! Στον παρακάτω σύνδεσμο εξηγείται πως μπορεί να επιτευχθεί αυτό: http://www.ms-office.gr/forum/2236-post1.html Όσο για τη δεύτερη ερώτηση σου, δεν κατάλαβα τι είναι το "αρχείο download" .Δώσε μας τα φώτα σου. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Αλέξανδρε και Τάσο, δοκιμάζοντας την εφαρμογή, πιστεύω ότι το πρόβλημα της καταγραφής οφείλεται στους ακόλουθους λόγους:
Στη βάση που επισυνάπτεται έγιναν οι παραπάνω αλλαγές και η καταγραφή μάλλον γίνεται κανονικά. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 25-11-10 στις 15:59. Αιτία: Προσθήκη συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Kαλησπέρα στους φ΄λους του Forum. Ευχαριστώ το Γιώργο και το Τάσο για την γρήγορη απαντησή αλλα και βοήθειά τους..Τελικά κάπου έκανα βλακεία καί χάλασα την βάση. Τάσο για το δεύτερο ερώτημα απλά δεν δςχόνταν την μεταφορά δεδομένων απο την μία βάση στην άλλη με τον παραδοσιακό τρόπο Αρχείο-Λήψη εψωτερικών δεδομένων και την έκανα τραβόντας τους πινακες και τις φόρμες. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθειά σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με προσθήκη σε πίνακα | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 09-01-16 11:32 |
| [Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-08-14 22:44 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| Πρόβλημα με ενημέρωση πίνακα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-12 10:29 |
| [ Φόρμες ] Μήνυμα διπλότυπης καταχώρισης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-11-11 15:22 |
Η ώρα είναι 18:31.

.
Υβριδικός τρόπος