| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους σας Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται και πως στην access 2007 όταν πατάω το κουμπί της ανανέωσης να μην με στέλνει στην αρχική μου εγγραφή αλλά να παραμένει στο σημείο που ήμουν? Και κάτι δεύτερο που μπορεί να σας φανεί χαζό αλλά υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει να βγαίνει το μήνυμα "προειδοποίηση ασφαλείας" κατά την εισαγωγή μου στην access?Να είναι δηλ πάντα ενεργοποιημένο το περιεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ Καλή σας μέρα Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εικόνα σε κουμπί εντολής | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-11-13 17:05 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 14:08 |
| Εφέ σε κουμπί εντολής | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-12 09:26 |
| ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΤΟΛΗΣ | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-11 10:43 |
| [ Υποφόρμες ] Σύνδεση υποφόρμας με κουμπί | mistirios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-11 18:44 |
Η ώρα είναι 20:26.

αλλά υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει να βγαίνει το μήνυμα "προειδοποίηση ασφαλείας" κατά την εισαγωγή μου στην access?
Θεματικός Τρόπος