Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας και πάλι και καλό μήνα σε όλους σας. Έχω φτιάξει μια έκθεση η οποία καταγράφει τα μελλοντικά μου ραντεβού Γνωρίζει κάποιος να μου πει, πως γίνεται να μην εμφανίζονται ημερομηνίες που έχουν λήξει? Και βασικά θέλω (δεν ξέρω αν γίνεται) αν πχ η ημερομηνία του ραντεβού ήταν 28/10/2010 να σταματήσει να μου εμφανίζεται στην έκθεση μετά απο 5 ημέρες δηλ 2/11/2010. Ευχαριστώ πολύ Φιλικά Αλεξάνδρα |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Αλεξάνδρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μορφοποίηση υπό όρους, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Φιλικά/Γιώργος. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα Μάλλον δεν σας έδωσα να καταλάβετε σωστά τι χρειάζομαι. Θέλω να μου εξαφανίζεται το ραντεβού ολόκληρο (όνομα, ημερομηνία & σκοπός) μετά την πάροδο των 5 ημερών. Γίνεται? Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου Καλό βράδυ Αλεξάνδρα |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Αλεξάνδρα, για να μη εμφανίζεται ολόκληρη η εγγραφή θα πρέπει στη σχεδίαση της έκθεσης και στο φύλλο των ιδιοτήτων, στην καρτέλα δεδομένα, στην προέλευση εγγραφών να κάνουμε κλικ στη δόμηση (...) και στο ερώτημα στο πεδίο epomeno να πληκτρολογήσουμε στα κριτήρια: > Now()-4. Δοκίμασε αν είναι 4 ή 5. Μια άλλη λύση είναι να γράψεις στη ιδιότητα φίλτρο στην καρτέλα των δεδομένων: [epomeno]>Now()-4. Με αυτόν τον τρόπο θα εξαφανίζονται οι εγγραφές και όταν ακυρώνεις το φίλτρο θα εμαφανίζονται. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 02-11-10 στις 17:37. Αιτία: διόρθωση από [epomeno]<Now()-4 σε [epomeno]>Now()-4 |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα κι απο εμένα.. Νομίζω το συνημμένο σε καλύπτει...
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα Κάνοντας κάποιες δοκιμές με τη λύση που πρότεινε ο Άγγελος, διαπίστωσα ότι, ενώ έχουμε 2/11/10, όταν ανοίγει η φόρμα «πίνακας1» το ραντεβού στις 2/11/2010 θεωρείται ληγμένο και δεν εμφανίζεται. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Διορθώθηκε... (σωστός....)
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σας και κυρίως στον Γιώργο και Άγγελο Παιδιά σας ευχαριστώ παααααααααρα πολύ ![]() Πάντα δίνεται ιδέες για κάτι παραπάνω Ευχαριστώ Φιλικά Αλεξάνδρα |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Εδώ μέσα είναι 7-8 άτομα που δίνουν Λύσεις... ![]() |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας και πάλι Δεν κατάλαβα την διευκρίνισή σου Χρήστο αλλά αν είναι αρνητική, ειλικρινά δεν είχα κανένα σκοπό να προσβάλω ή να μειώσω κάποιον. Ίσα ίσα που με έχετε βοηθήσει αρκετές φορές και στηρίζομαι στην βοήθειά σας και θα ήταν αχάριστο αν έκανα κάτι τέτοιο. Καλό μεσημέρι Αλεξάνδρα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή ημερομηνίας. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 13:53 |
[ Ερωτήματα ] ΕΡΩΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-06-14 18:16 |
[Excel07] Eισαγωγή ημερομηνίας | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-10-11 02:00 |
[VBA] Format Ημερομηνίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-10-11 21:42 |
Format Ημερομηνίας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-06-10 17:49 |
Η ώρα είναι 21:04.