Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημερίζω την εκλεκτή παρέα, σπάω το κεφάλι μου απο το πρωϊ να λύσω ένα ζητηματάκι, του οποίου η λύση νομίζω ότι θα είναι προφανής σε αρκετούς από εσάς. Έχω μία βάση χωρισμένη σε παρασκήνιο (μόνο πίνακες) και σε προσκήνιο (ερωτήματα, φόρμες, εκθέσεις κτλ). Πάω στο παρασκήνιο και προσθέτω άλλον έναν πίνακα, ωστόσο δεν μπορώ να δω αυτό τον πίνακα στο προσκήνιο, όπως βλέπω και τους παλιούς. Αυτό που έχω κάνει είναι ότι πηγαίνω στο "προσκήνιο" ==> εργαλεία βάσης δεδομένων ==>διαχείρηση συνδεδεμένων πινάκων και εκεί δυστυχώς δεν μου εμφανίζει τον πίνακα που πρόσθεσα στην παρασκηνιακή βάση, για να τον φέρει μπροστά στο προσκήνιο. Καμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ πολύ Πάνος |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Πάνο στο προσκήνιο κάνε τις παρακάτω επιλογές: Αρχείο > Λήψη εξωτερικών δεδομένων > Σύνδεση πινάκων > Επιλογή βάσης παρασκηνίου > επιλογή νέου πίνακα > Ok |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλημέρα, έχεις access 2003 και δεν μπορώ να βρω την διαδρομή που μου προτείνεις στην 2007 που εγώ έχω. Ευχαριστώ πολύ πάντως Πάνος |
| ||||
| ||||
![]() Καλησπέρα σε όλους! Στην καρτέλα Εξωτερικά δεδομένα (είναι διαθέσιμη μόνο όταν η βάση δεδομένων είναι ανοικτή), και στην ομάδα Εισαγωγή, κάνε κλικ στο στοιχείο Access. ![]() Πάνο, στο πεδίο Όνομα αρχείου, κάνε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση, για να εμφανίσεις το διάλογο Ανοικτό αρχείο. Κάνε κλικ στο στοιχείο Σύνδεση στην προέλευση δεδομένων δημιουργώντας ένα συνδεδεμένο πίνακα και πάτησε OK. Στο διάλογο Σύνδεση πινάκων, επίλεξε τον πίνακα που θέλεις να συνδέσεις στη βάση σου και πάτησε OK. Καλή συνέχεια! Τάσσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα... Τάσο μου επέτρεψέ με να παρουσιάσω εικονογραφημένα αυτά που περιγράφεις στην προηγούμενη παράγραφο. Βεβαίως το υλικό που ανεβάσω σε *.doc θα ταίριαζε απόλυτα εδώ. Φιλικά / Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα Πάνο να με συγχωρείς για το μπέρδεμα. Πίστευα πως η διαφορά ανάμεσα στο μενού της access 2003 και 2007 δεν θα ήταν μεγάλη. Βλέποντας το αρχείο που ανέβασε ο φίλος μου Νίκος διαπίστωσα ότι είναι τεράστια. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ όλη την παρέα για άλλη μία φορά Τα λέμε Πάνος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Εμανίζει "$" αντί "€" | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 24-08-14 11:43 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 20:58 |
[Γενικά] Εμφάνιση Μηνύματος"Προειδοποίηση Απορρήτου" | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-08-12 08:28 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 16:24 |
Η ώρα είναι 09:32.