Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 09-10-10, 22:58
Όνομα: ΓΙΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη εγγραφή

Γεια χαρα σε ολους τους φιλους.Συγνωμη παλι που ενοχλω.Ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω λοιπον μια φορμα που παταει πανω σε ενα πινακα και ετσι ενημερωνω τον πινακα μου.
Εχω στον πινακα το Α ΠΕΔΙΟ με τρεις επιλογες το Β ΠΕΔΙΟ με δυο επιλογες και το Γ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ.
Θελω λοιπον ,αν υποθεσω οτι στο Γ ΠΕΔΙΟ που ειναι αριθμητικο και εχω τον αριθμο 5 και στο Α ΠΕΔΙΟ εχω την πρωτη επιλογη ,να μηδενισω τον αριθμο 5 του Γ ΠΕΔΙΟΥ και αυτοματα να γινετε νεα εγγραφη αλλα με επιλογη απο το Β ΠΕΔΙΟ και στο Γ ΠΕΔΙΟ να αντιγραφει το 5 δλδ το παλιο αριθμο που ειχα στην προηγουμενη εγγραφη.Σας ευχαριστω πολυ ολους. Καλο σας βραδυ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα sirpanos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 05-05-14 07:48
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή mike04 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 04-06-11 16:30
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή pant Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 27-03-11 15:24
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ gregory_m Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 27-09-10 22:26
[ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 01-02-10 07:13

Η ώρα είναι 05:58.