Forum

Forum (https://www.ms-office.gr/forum/)
-   Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/)
-   -   Απόκρυψη κορδέλας και λοιπών εργαλείων (https://www.ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/661-apokrypsi-kordelas-kai-loipon-ergaleion.html)

kapetang 05-12-10 16:59

Καλησπέρα

Ελένη, αν διαιρέσεις τη βάση θα προκύψουν δύο:
  1. Μία που θα περιέχει τους πίνακες (πχ BackEnd.mdb)
  2. Μία (πχ FrondEnd.mdb), που θα περιέχει το περιβάλλον χρήστη (φόρμες, ερωτήματα, εκθέσεις, κλπ).
Μπορείς από το αρχείο FrondEnd.mdb να πάρεις αντίγραφα (πχ FrondEnd1.mdb, FrondEnd2.mdb, FrondEnd2.mdb), να τα προσαρμόσεις στις ανάγκες κάθε χρήστη και, για λόγους κάποιας προστασίας, να καθορίσεις και ένα κωδικό για το άνοιγμα.
Με το γνωστό τρόπο θα μπορούσες , για κάθε αντίγραφο, να δημιουργήσεις συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας με διαφορετικό εικονίδιο.
Τώρα, αν όλοι οι χρήστες χρησιμοποιούν ίδια αρχεία FrondEnd, γιατί να δημιουργήσεις πολλές συντομεύσεις με διαφορετικά εικονίδια;

Φιλικά/Γιώργος

editolis 05-12-10 17:16

Καλησπερα και απο εμενα.

Ελενη αυτο που σου λεει ο Γιωργος θα κανεις για καθε θεση εργασιας.

Στο κομπιουτερ του καθε ενα χρηστη θα αλλαξεις το εικονιδιο με την χρηση της συντομευσης
και του δεξι κλικ...

Μετα βαλε εσυ οποιο εικονιδιο θελεις...

eleni 05-12-10 17:31

οκ παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Και κάτι τελευταίο. Αν σε εναν πίνακα εχω πεδία τιμή, φπα, σύνολο, μπορώ να κάνω το σύνολο να βγαίνει αυτόματα στον πίνακα; Ξέρω να το υπολογίσω σε φόρμα, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω άμεσα τον υπολογισμό στον πίνακα, χωρίς ερώτημα/φόρμα.

editolis 05-12-10 17:48

Οχι αυτο που ζητας δεν γινεται.

Γινεται με ερωτημα η με φορμα η με Κωδικα.

Καλη συνεχεια...

eleni 05-12-10 17:56

ευχαριστώ και πάλι

SOELLICHA 18-11-11 11:10

autoexec
 
γειά σας,

Προς Capetang
Φίλε Γιώργο έχω δοκιμάσει το autoexec macro το οποίο προτείνεις στο συννημένο σου αλλά δεν δουλεύει στη δική μου βάση!
Μπορείς να το δείς αν έχει κάιτ που δεν κάνω;
Επισυνάπτω,

Ευχαριστώ

Ανδρεας Α.

SOELLICHA 18-11-11 11:26

Βασικά δεν μπορώ να το επισυνάψω, είναι πολύ μεγάλο!


Η ώρα είναι 08:16.

Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2