Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-01-25, 14:30
Όνομα: Δημητρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Run Time Error 2450

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Στο δείγμα που σας επισυνάπτω από την εφαρμογή που θέλω να κάνω στη δουλειά μου, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω μία κεντρική φόρμα στην οποία υπάρχει μία υποφόρμα που φορτώνω, μέσω ενός combobox, δυναμικά την εκάστοτε υποφόρμα. Η υποφόρμα αποτελείται από μία λίστα και ένα κουμπί. Πατώντας το κουμπί ανοίγει ένα αποκλειστικό αναδυόμενο παράθυρο με το οποίο θέλω να φορτώνω δεδομένα στη λίστα της υποφόρμας. Σε όλες τις υποφόρμες κράτησα την ίδια δομή, αλλάζει μόνο το όνομα της φόρμας. Στην αναδυόμενη φόρμα όταν πατάω εισαγωγή στη λίστα μου εμφανίζει runtime error 2450. Επειδή έχω κάνει πολλές δοκιμές και προσπάθειες, όταν το όνομα της φόρμας δεν δημιουργείται δυναμικά λειτουργεί κανονικά. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: accdb sample.accdb (496,0 KB, 6 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γράφημα] real time εισαγωγή δεδομένων pierta Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-02-22 08:24
[ Πίνακες ] Παράταση ημερομηνίας/ώρας (Date / Time Extended) dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-01-21 17:26
[ Φόρμες ] Run Time Error mdragon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 01-03-19 20:13
error msg γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 12-12-13 13:52
[Συναρτήσεις] Time Stamp – Αυτόματη καταχώρηση τρέχουσας ημερομηνίας στο Excel. Tasos Excel - Tips & Tricks 0 11-02-10 09:07

Η ώρα είναι 20:06.