Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 12-07-10, 08:49
Όνομα: Αλεξάνδρα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access

Kαλημέρα.
Έχω φτιάξει έναν πίνακα που τον έχω ονομάσει πελάτη και καταχωρώ όλα τα στοιχεία του και έχω φτιάξει και έναν πίνακα που τον έχω ονομάσει επίσκεψη που καταχωρώ το λόγο για τον ποιο ήρθε. μέσα στον πίνακα του πελάτη έχω βάλει και τα παιδιά του που μπορεί να έχει πχ τρία παιδιά.
Τους πίνακες τους έχω κάνει φόρμα που από εκεί καταχωρώ τα δεδομένα.
Πως μπορώ όταν πάω στην επίσκεψη (φόρμα) και διαλέγω τον πελάτη που θέλω (είναι σύνθετο πλαίσιο) και σε ένα άλλο πλαίσιο να μου φέρνει τα παιδιά του αυτόματα και να επιλέγω εγώ ποιο από τα 3 θέλω?

Ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 13-07-10 στις 03:37.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-03-16 21:20
[ Φόρμες ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access dalavouras Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 13-05-14 15:14
[ Συναρτήσεις ] Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access μια παρατήρηση dimmag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 26-07-12 21:00
Αναζήτηση εγγραφών σε φόρμα Access Tasos Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 23-03-12 12:38
[ Φόρμες ] Εμφάνιση Συγκεκριμένων Εγγραφών στην Φόρμα. Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 32 27-10-10 20:47

Η ώρα είναι 23:08.