| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Ζητω συγγνώμη για την απαίσια ορθογραφία μου πιστεύω να κατανοείτε. Πως θα μπορούσα σε μια φόρμα που έχω ένα πεδίο με το όνομα αφμ καταχωρώντας να μου βγάζει μήνυμα ότι η καταχώριση υπάρχει? εφόσον βεβαια πάω να καταχώριση διπλότυπη εγγραφη!! Σας ευχάριστο για τις γνώσης σας. |
|
| |||
| |||
|
Αντώνη στο πίνακα και σε προβολή σχεδίασης στο πεδίο <Με ευρετήριο> αν θέσεις <ΝΑΙ> <δεν επιτρέπονται διπλότυπα> σου εξασφαλίζει ότι δεν μπορείς να καταχωρήσεις εγγραφή με το ίδιο ΑΦΜ μιας και αυτό είναι μοναδικό. Τώρα για να εμφανίζει και μνμ, δες το αρχείο που ανεβάζω όπου επιπλέον σου δείχνει και σε ποιον ανήκει το ίδιο ΑΦΜ. Ο κώδικας που υπάρχει στο συμβάν πριν την ενημέρωση στο πεδίο ΑΦΜ είναι μια λύση που έχει δώσει ο καλός φίλος Γιώργος (kapetang) και σε μια δική μου παρόμοια ερώτηση. Δοκίμασε και πες μας. Τζίμης. |
|
| |||
| |||
|
THANKS!!!!!!!!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Έλεγχος και αποτροπή διπλότυπης εγγραφής και εμφάνιση φόρμας | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-06-15 15:02 |
| [Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-08-14 22:44 |
| [VBA] msgBox Μήνυμα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-02-14 22:00 |
| Μήνυμα Λάθους. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-11 20:01 |
| Πρόβλημα καταχώρισης σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-11-10 20:50 |
Η ώρα είναι 18:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο