| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους! 2 προβληματάκια για όποιον μπορεί να βοηθήσει: -Εχω ένα "πίνακα01" με τρία πεδία: f1, f2, f3. Στο πεδίο f1 έχω το ονοματεπώνυμο: πχ "Γεωργίου Γεώργιος". Πως μπορώ αυτόματα να ενημερώσω το πεδίο f2 με το "επώνυμο" και το πεδίο f3 με το "όνομα", σε έναν πίνακα με 500 τουλάχιστον ονοματεπώνυμα ? -Εχω ένα πλαίσιο λίστας που διαβάζει στοιχεία από τον "πίνακα02" που περιέχει 3 πεδία (k1=red, k2=blue k3=orange) και ενημερώνει τον "πινακα03". Πως μπορώ, αφου επιλέξω απ το πλαίσιο λίστας το στοιχείο k1 πχ"red" να ενημερωθούν ταυτόχρονα τα πεδία z1, z2, z3 του "πινακα03" με τα αντίστοιχα k1, k2 & k3? Οι πίνακες δεν μπορούν να συνδεθούν γιατί είναι τελείως αναντίστοιχες οι τιμές.. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Διαχωρισμός περιεχομένου (τχτ) πεδίου σε νέα πεδία | qaggelos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-01-16 17:40 |
| [ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 17:51 |
| Διαχωρισμός ενός πεδίου σε τρία μέρη | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-11-13 13:12 |
| [ Πίνακες ] Διαχωρισμός πεδίου νομισματικής μονάδας ευρώ !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-13 22:41 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
Η ώρα είναι 23:37.

Θεματικός Τρόπος