| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Έχω ένα σύνθετο πλαίσιο όπου επιλέγω κάποιο επίθετο από τον πίνακα TblNames. Θέλω να περάσω την τιμή που επιλέγω από το πλαίσιο σε ένα ερώτημα που ετοίμασα. Δοκίμασα πολλούς τρόπους και τον κλασικό με το κριτήριο [Φόρμες]![FrmFrormaList]![DropListEpon] στο ερώτημα αλλά δυστυχώς μου περνάει την τιμή του αναγνωριστικού του πίνακα και όχι το επώνυμο. Έχω μια μεταβλητή MyNameList όπου περνάω το MyNameList = DropListEpon.Column(1) η οποία περιέχει το επίθετο που θέλω. Επίσης έχω και ένα TextBox όπου έχω θέσει και ένα * δηλαδή txtSurnameList= DropListEpon.Column(1) & *, επειδή το ερώτημα μου, θέλω να περιέχει Like και μου εμφανίζει το επίθετο με ένα * στο τέλος π.χ Παπαδόπουλος*. Δοκίμασα στο κριτήριο του ερωτήματος το: Like [Φόρμες]![FrmFrormaList]![txtSurnameList] αλλά πάλι τίποτα. Με λίγα λόγια θέλω επιλέγοντας ένα επίθετο από το σύνθετο πλαίσιο να μπορώ με κάποιο τρόπο να το περνάω ως παράμετρο με Like στο ερώτημα που έχω δημιουργήσει. Έστω και με κώδικα VBA Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αναμένοντας την απάντησή σας. |
|
| |||
| |||
| Τελικά το βρήκα μόνος μου διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ,με άλλο τρόπο αλλά η απορία μου παραμένει. Ήταν λάθος το θαυμαστικό πριν την πτυσσόμενη λίστα . Τώρα περνάω το txtSurnameList με τελεία αντί για θαυμαστικό: Like [Φόρμες]![FrmFrormaList].[txtSurnameList] Νέα απορία: ![]() ![]() Κριτήριο ερωτήματος έχω το Like[Φόρμες]![FrmFrormaList].[txtSurnameList] που όπως λέω παραπάνω το πλαίσιο κειμένου εμπεριέχει στο τέλος το αστεράκι. Πως μπορώ να βάλω στο κριτήριο του ερωτήματος αστεράκι για να παίρνω την τιμή κατ' ευθείαν από την πτυσσόμενη λίστα DropListEponΤο [Φόρμες]![FrmFrormaList].[DropListEpon] & * και το [Φόρμες]![FrmFrormaList].[DropListEpon] & "*" δεν εξάγουν αποτέλεσμα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| μεταφορα τιμων απο συνθετο πλαισιο σε πλαισιο κειμενου | exarhos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-12-21 20:44 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα επιλογής απο σύνθετο πλαίσιο | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-05-15 12:11 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| Σύνθετο πλαίσιο εμφάνιση κατ' επιλογή | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-11-12 21:13 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-12 17:58 |
Η ώρα είναι 09:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο