Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
πως μπορόυμε να κάνουμε εισαγωγή δεδομένων υπολογιζόμενου πεδίου από έναν πίνακα σε ένα πεδίο ενός άλλου πίνακα
|
| |||
| |||
![]()
την καλησπερα μου στα μελη με ενα απλο ερωτημα προσαρτησης |
| |||
| |||
![]()
καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. μπορώ να έχω ένα παράδειγμα?
|
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Κώστα καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα βοηθούσε αρκετά αν ανέβαζες ένα παραδειγματικό αρχείο που να σχετίζεται με το ζητούμενο για να εργαστούμε πάνω σ' αυτό και να σου δώσουμε την κατάλληλη λύση/απάντηση. Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]() Θέλω το υπολογιζόμενο πεδίο (ΣΥΝΟΛΟ) του Πίνακα 2, να ενημερώνει το πεδίο (ΣΥΝΟΛΟ) του Πίνακα 1 χωρίς επιπλέων πρόσθεση ονομάτων
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους. Κώστα Για δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης σε προβολή σχεδίασης sql αντέγραψε τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: UPDATE Πίνακας2 INNER JOIN Πίνακας1 ON Πίνακας2.ΟΝΟΜΑ = Πίνακας1.ΟΝΟΜΑ SET Πίνακας1.ΣΥΝΟΛΟ = [Πίνακας2]![ΣΥΝΟΛΟ]; |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ φίλε μου nasos23 και όλη την ομάδα, θα το παλέψω και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. (καθότι αρχάριος και αυτοδίδακτος. Δεν κατέχω από κώδικες και προγραμματισμό) Παρόλα αυτά η ομάδα είναι άπαιχτη |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
[ Ερωτήματα ] Αν είναι κενό το πεδίο, να τοποθετεί την τιμή του άλλου πεδίου | theo_dora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-09-13 16:47 |
[ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-01-13 11:41 |
Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 10:32 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 10:36 |
Η ώρα είναι 13:38.