| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ενα θέμα. Επειδη εχω παρατηρησει το φαινομενο, καποιοι χρήστεσ να μην κανουν login με τουσ δικουσ τους κωδικουσ αλλα να συνεχιζουν την εργασια τουσ με τουσ κωδικουσ του προηγουμενου χρηστη(επειδη ο προηγουμενισ χρήστησ ξεχασε να κανει logout), θελω, στισ 06:00, στισ 14:00 και στισ 22:00 να κλείνει οποιαδήποτε φόρμα υπαρχει ανοιχτη εκεινη τη στιγμη και να ανοιγει η φορμα login ώστε να υποχρεώνει το χρήστη που ανελαβε βάρδια να κανει logout - login με τουσ δικουσ του κωδικουσ προσβασης. ευχαριστω εκ των προτερων.
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Δημιούργησε μια φόρμα κενή και φόρτωνε την κρυφα στο ανοιγμα της εφαρμογης και μπορεις να ορισεις καθε δευτερολεπτο να κοιταζει την ωρα του συστηματος ετσι ωστε οταν ερθει η ωρα που θελεις να κλεινει αυτοματα την εφαρμογη. Μπορείς επίσης να ορίσεις τις βάρδιες και όταν αλλάξει η βάρδια με βάση την ώρα πάλι να κλείνει η εφαρμογή. Είναι πολύ ευκολο να το εφαρμόσεις. Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε. |
|
| |||
| |||
|
Σ ευχαριστω πολυ φίλε μου. να είσαι καλα θα προσπαθησω το δευτερο τροπο που μου προτεινεις. σε περιπτωση που κολλήσω θα επανελθω |
|
| |||
| |||
|
Ενα παράδειγμα είναι αυτό Function Shift() as String If Time() >= #6:00:00 AM# And Time() <= #1:59:59 PM# Then Shift = "First" Else If Time() >= #2:00:00 PM# And Time() <= #9:59:59 PM# Then Shift = "Second" Else Shift = "Third" End If End If End Function |
|
| |||
| |||
|
χαιρετω τους φιλους εχω την παρακατω απλη προταση για την λυση σε οποιαδηποτε φορμα προσθεσε ενα πεδιο π.χ. ora σε διαδικασια συμβαντος με το χρονομετρο και χρονικο διαστημα 125 προσθεσε τον παρακατω κωδικα Private Sub Form_Timer() Me.ora = Format(Time, "hh:mm:ss am/pm") If Me.ora = #5:55:00 AM# Or Me.ora = #9:55:00 PM# Or Me.ora = #1:55:00 PM# Then MsgBox ("Στα επόμενα πέντε (5) λεπτά θα κλείσει η εφαρμογή"), vbInformation, "Information" End If If Me.ora = #6:00:00 AM# Or Me.ora = #10:00:00 PM# Or Me.ora = #2:00:00 PM# Then Application.Quit End If End Sub θα σε πληροφορει και 5 λεπτα πριν το πεδιο ora μπορεις να το εχεις και μη ορατο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pakos : 23-03-23 στις 19:37. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
τι σημαινει το shift = first, secont κλπ |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Οι βάρδιες είναι πρώτη,δεύτερη και τρίτη |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστω πολυ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Άνοιγμα και κλείσιμο φόρμας wait | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 13-12-14 18:51 |
| ενημέρωση πεδίων με το κλείσιμο της κύριας φόρμας | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-06-14 14:03 |
| Ενημέρωση cbo μετά από κλείσιμο Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 07:28 |
| Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-06-11 18:49 |
Η ώρα είναι 16:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο