| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Είμαι νέος στο Forum και αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα. Έχω ένα πίνακα με στοιχεία εξαγωγής υλικών από μία απόθήκη. Εκτός των άλλων έχει τα πεδία: 1. ΚωδΕξαγωγής (integer, αυτόματη αρίθμηση, πρωτεύον κλειδί) 2. ΚωδΠαρτίδας (integer, not null, επιτρέπονται διπλότυπες τιμές, ξένο κλειδί) 3. ΗμερομηνίαΕξαγωγής (date, επιτρέπονται διπλότυπες τιμές) 4. ΠοσότηταΕξαγωγής (money, not null). Σημειώνεται ότι ο ΚωδΕξαγωγής δεν αυξάνει με την ΗμερομηνίαΕξαγωγής (ένας ΚωδΕξαγωγής μπορεί να είναι μεγαλύτερος από κάποιον με πιο πρόσφατη ΗμερομηνίαΕξαγωγής). Θέλω να δημιουργήσω ένα ερώτημα που θα περιέχει τα παραπάνω πεδία, θα ταξινομεί πρώτα τις γραμμές κατά ΚωδΠαρτίδας, ΗμερομηνίαΕξαγωγής, ΚωδΕξαγωγής και θα προσθέτει μία υπολογιζόμενη στήλη με τα αυξητικά αθροίσματα (άθροισμα από την πρώτη γραμμή της ομάδας μέχρι και την τρέχουσα) του πεδίου ΠοσότηταΕξαγωγής, για κάθε ΚωδΠαρτίδας (ομάδα) Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Προσθήκη πεδίου μέσω Vba σε πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-05-15 14:22 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
| Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 10:07 |
| [ Φόρμες ] Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-01-14 08:32 |
| Αρίθμηση γραμμών ερωτήματος μετά την ταξινόμησή τους | kapetang | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 28-06-10 15:44 |
Η ώρα είναι 22:04.

Θεματικός Τρόπος