| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω φτιάξει μια πολύ απλή βάση για έναν φίλο που δουλεύει σε οδοντιατρείο. Η βάση έχει δύο πίνακες (ΑΣΘΕΝΗΣ , ΕΞΕΤΑΣΗ). Στον πρώτο πίνακα έχω βάλει όλα τα πεδία σχετικά με έναν Ασθενή-Πελάτη και στον δεύτερο πίνακα πεδία που αφορούν μία εξέταση (είδος , ημερομηνία κτλ). Σε ερώτημα έχω βάλει να αναζητεί ραντεβού με Ημερομηνίες ( Between [Από Ημερομηνία] And [Έως Ημερομηνία] ) και μία φόρμα από το συγκεκριμένο ερώτημα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Θέλω στην ίδια φόρμα σε 2 textfield , να εμφανίζεται το χρονικό διάστημα που αναζητεί. Προσπάθησα με DMin και DMax αντίστοιχα αλλά που βγάζει σφάλμα. Ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jamman : 17-07-22 στις 09:32. Αιτία: άλλο θέμα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σύνδεση πινάκων... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-01-15 19:06 |
| Σύνδεση πινάκων | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-02-13 04:47 |
| [ Ερωτήματα ] Σχεδίαση - σύνδεση πινάκων σε Β.Δ. | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-05-11 12:50 |
| Σύνδεση Πινακων | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-06-10 13:57 |
| Σύνδεση πολλών πινάκων σε μια φόρμα | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-12-09 20:47 |
Η ώρα είναι 08:05.

Θεματικός Τρόπος