| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλήσπέρα σε όλους. Θα ήθελα και πάλι τη βοηθεία σας. στον πίναικα "ergasia" που επισυνάπτω θα ήθελα να κανω ένα ερώτημα το οποίο να αθροιζει τισ ώρεσ εργασίας ανα ρεπό. δλδ τισ ώρεσ εργασίας ανάμεσα στο ρεπο (id_vardias = 14) ανα εργαζόμενο. θα ήθελα δλδ να ξέρω στισ πόσες ώρεσ εργασίας χορηγήθηκε ρεπο ανα εργαζόμενο. ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα Προσπαθησα πανω σε αυτο που ζητάς αλλά κόλλησα. Εκανα το εξης α) προσθεσα ενα πεδιο π.χ. imnia β) update sto pedio imnia οπου οταν το [repo]=-1 να βάλει την imerom και στο Γ) κόλλησα να κανει αυτοματο γεμισμα με την imnia μεχρι την επομενη (δημιουργεί ομαδικοτητα). μετα το δ) ειναι ευκολο ερωτημα με ομαδική imnia και sum([ores_ergasias]) Αν μπορει κάποιος να βοηθησει είναι χρήσιμο να εμπλουτισουμε τις γνωσεις. Αν σε περιπτωση που δεν βρεθει λυση με αυτον τον τροπο σχεδίασε την φορμα οταν περνας τις ωρες να βαζει την τελευταια τιμη απο το ρεπο την ημνια Αυτα |
|
| |||
| |||
|
Συνεχεια με φωτο
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
σε ευχαριστω πολύ παντως που ασχολήθηκες για μια ακομη φορα με το προβλημα μου. θα προσπαθλησω να τα κάνω στην πραξη και θα σου πω τι εχω καταφέρει. και πάσλι ευχαριστώ πολυ |
|
| |||
| |||
|
αφου συμπληρωσα την imnia εγινε το ερωτημα και μια εκθεση δες το αρχειο |
|
| |||
| |||
| το ερωτημα ενημερωσης πως ενεργοποιείται? δλδ ποτε συμπληρωνεται η imnia? με την αποθηκευση τησ κάθε εγγραφησ? να τι βαλω δλδ στο save της φόρμασ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exarhos : 07-05-22 στις 00:32. |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα αυτη η εκδοση του τεστ σου λυνει το αθροισμα των ωρων εργασιας αναμεσα σε 2 ρεπο Στην πρωτη ημερομηνια αναφερετονται οι ωρες εργασιας μεχρι το επομενο ρεπο που εναι στην αμεσως κατω εγγραφη. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
να σαι καλα φιλε μου |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υπολογισμός Ωρών Εργασίας | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-11-20 12:37 |
| Πρόβλημα με ημερομηνίες αδειών, ρεπό. | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-16 17:53 |
| [Excel07] Αθροισμα ωρων | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-16 17:05 |
| [Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 12:09 |
| [Γενικά] Άθροισμα ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-06-11 06:06 |
Η ώρα είναι 02:53.

Υβριδικός τρόπος