Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και καλό μήνα! Έχω μία συνεχή φόρμα η οποία εμφανίζει όλους τους καταχωρημένους χρήστες και δίπλα στον καθένα έχει ένα σύνθετο πλαίσιο. (Ουσιαστικά η φόρμα σε μορφή σχεδίασης έχει το πεδιό Επώνυμο και το πεδίο του σύνθετου πλαισίου από τον ίδιο πίνακα). Κάθε φορά που επιλέγεται μία τιμή στο σύνθετο πλαίσιο, γίνεται μία ενέργεια μέσω vba. Όταν κλείνω όμως τη φόρμα και τη βάση και θέλω να την ξανανοίξω, όταν θέλω να εκτελεστούν οι ίδιες ενέργειες θα πρέπει να πηγαίνω σε κάθε σύνθετο πλαίσιο και να ξαναπατάω την επιλογή που είχα. Για αυτόν τον λόγο θα ήθελα να κάνω κάτι σαν refresh όλων των σύνθετων πλασίων της φόρμας αλλά έτσι ώστε να είναι σαν να ξαναεπιλέγω τιμή. Ένα sample code που χρησιμοποιώ είναι το εξής, αλλά δεν δουλεύει: DoCmd.GoToRecord , , acFirst Do While Me.CurrentRecord - 1 < Me.RecordsetClone.RecordCount me.combobox.value = refresh DoCmd.GoToRecord , , acNext Loop Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανανέωση ενός σύνθετου πλαισίου (combo box) | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-03-12 10:21 |
Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 13:37 |
Δημιουργία σύνθετου πλαισίου | periman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-01-10 10:58 |
Καταστροφή σύνθετου πλαισίου | sgsiemekis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-09 21:15 |
Τεχνικές ComboBox - Σύνθετου Πλαισίου. | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-01-09 10:38 |
Η ώρα είναι 00:04.