| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Έχω το εξής θέμα στο οποίο προσπαθώ να βρω λύση: Λαμβάνω συνεχώς συνημμένα αρχεία μέσω mail τα οποία αφορούν πελάτες και έχω ζητήσει να μου αποστέλνονται με την ακόλουθη κωδικοποίηση: 0001 – George Stylianou.pdf, 0002 – George Costandinou.doc Εφόσον πάρω τα αρχεία στο mail μου τότε χειροκίνητα τα αποθηκεύω σε ένα κεντρικό φάκελο που έχω στην διαδρομή (Path): C:\Users\G.Stylianou\Desktop\Mails Κάθε πελάτης έχει τον δικό του φάκελο εντός της εφαρμογής με Path για παράδειγμα ως εξής: C:\Program Files\MyApplication\Customers\0001 Το ζητούμενο είναι: Θα ήθελα μέσω κάποιας εντολής να μεταφέρω τα αρχεία που αποθηκεύω από τον φάκελο C:\Users\G.Stylianou\Desktop\Mails και να μπορούν αυτόματα να ταξινομούνται αυτόματα στον φάκελο κάθε πελάτη, με βάση το όνομα αρχείου (0001 – George Stylianou.pdf) ανεξαρτήτως είδους (.txt, .pdf, .xls etc) Ευχαριστώ εκ προτέρων και εκτιμώ κάθε βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. | panda72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-04-14 18:39 |
| [Excel07] Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων σε 2007 | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-14 20:37 |
| Λήψη εξωτερικών δεδομένων | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 16-05-11 21:21 |
| Εισαγωγή εξωτερικών στοιχείων σε access | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-11 00:24 |
| [Γενικά] Σύνδεση εξωτερικών δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-11-10 17:30 |
Η ώρα είναι 08:35.

Θεματικός Τρόπος