| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους !!!!!!!!!!!!!!! θα μπορούσα στο παράδειγμα της βάσης που ανέβασα να ενημερώνω με πάτημα πλήκτρου τα πεδία της υποφόρμας poso_x και ekptosi_x από τα αντίστοιχα πεδία της κεντρικής φόρμας poso και ekptosi ; Θα προτιμούσα σε ανεβασμένο παράδειγμα βάσης γιατί μου είναι πιο κατανοητό. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. ![]() έχω ανεβάσει εδώ την βάση δεν ξέρω αν έκανα καλά γιατί η -> διαχείριση συνημμένων αρχείων δεν μου το ανεβάζει !! --> https://gofile.io/d/TfpT5J |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση Πίνακα από Σύνολα Υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 21-11-18 06:19 |
| Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-06-15 13:42 |
| Ενημέρωση υποφόρμας απο πίνακα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-12-13 19:39 |
| Ενημέρωση πεδίων από δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-08-11 11:07 |
| Προστασία συνδετικών πεδίων φόρμας-υποφόρμας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-04-10 15:52 |
Η ώρα είναι 08:22.

Θεματικός Τρόπος