| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στη παρέα! Προσπαθώ να κάνω ένα ερώτημα και θέλω να συνδέσω τα παρακάτω. Δεν ξέρω που κάνω λάθος.Από την φόρμα καλώ τις δύο συναρτήσεις που η φόρμα συνδέεται με το ερώτημα. NewText: (SmallToCapital([textbox2])) & (ReplaceEndSigma([textbox2])) Πως μπορώ να συνδέσω το SmallToCapital([textbox2]) με το ReplaceEndSigma([textbox2]) στο ερώτημα; Μέσα απο το Module μπορώ να τις βάλω μαζί και να δουλεύει υπάρχει ένας τρόπος αλλά μέσα στο ερώτημα πιθανόν κάποια αγκύλη κάνω λάθος δεν ξέρω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 20-11-19 στις 14:48. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] συνχωνευση 2 συναρτησεων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-08-15 16:43 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση πινάκων σε ερώτημα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 14-03-14 08:18 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων; | psammotettix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-06-13 11:27 |
| [Συναρτήσεις] Προσθήκη συναρτήσεων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-07-12 12:08 |
| Ένωση εγγραφών από 2 πίνακες σε ένα ερώτημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-04-10 15:37 |
Η ώρα είναι 20:08.

Θεματικός Τρόπος