| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Αν και στο παρελθόν ειχα ασχοληθεί με εκτενώς με το ζητούμενο εντούτις προσπαθω να φτιάξω κάτι και επειδη είναι κάπως επείγον θα ήθελα μια βοήθεια. Εχω κάποιο αρχείο txt στον φάκελο C:\Test\Test.txt μέσα στον οποίο έχω κάποια δεδομένα όπως: 1, George 2, Costas 3, Maria αυτο που θέλω είναι απο μια φορμα στην βάση μου και επιλέγοντας μια εντολή να μπορώ να διαβάσω ας πούμε την γραμμή 2 αλλά μόνον το όνομα Costas.Βασικά δεν θέλω να μου φέρνει αυτούσιο το 2, Costas αλλά μόνο το όνομα. Σας ευχαριστω εκ προτερων |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Γιώργο, Δες το επισυναπτόμενο αρχείο. Πιστεύω να είναι αυτό που θέλεις. Αρκεί η γραμμογράφιση του αρχείου να είναι αυτή που έφερες σαν παράδειγμα. 1, George 2, Costas 3, Maria Άλλαξε στον κώδικα την διαδρομή του txt αρχείου που θελιές να διαβάσεις. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναγνώριση γραμμής σε αρχείο txt | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-11-16 22:36 |
| access διάβασμα παλμό γεννήτρια | Αννατζικ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 03-04-16 11:40 |
| Διάβασμα τιμής από σειριακή θύρα | vassilism | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-01-12 11:46 |
| Διάβασμα τιμής από αρχείο txt | vassilism | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-11-11 15:50 |
Η ώρα είναι 17:22.

Υβριδικός τρόπος