| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι, θα παρακαλούσα όποιον έχει την διάθεση να με βοηθήσει με το εξής θέμα: Έχω φτιάξει μια ΒΔ όπου στην κύρια φόρμα δίνω κάποια στοιχεία και με βάση αυτά γίνονται κάποιοι υπολογισμοί στην δευτερεύουσα φόρμα. Οι υπολογισμοί αυτοί γίνονται σε μηνιαία βάση. Στην δευτερεύουσα φόρμα έχω φτιάξει ένα κουμπί για να ανοίγω μια έκθεση για τους υπολογισμούς αυτούς. Εκείνο που θέλω είναι να μπορώ να επιλέγω ποιός μήνας θα εμφανίζεται στην έκθεση. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Επιλογή συγκεκριμένων στοιχείων 2 κελιών και αντιγραφή σε τρίτο | smasak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-08-18 18:10 |
| Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 22:38 |
| [ Φόρμες ] Επιλογή από λίστα και εμφάνιση λοιπών στοιχείων. | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-01-12 16:03 |
| Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-02-10 08:41 |
| [ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-10 23:24 |
Η ώρα είναι 03:06.

Θεματικός Τρόπος