| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, Η βάση που επισυνάπτω, περιλαμβάνει κάποιο Report και κώδικα έτσι ώστε το report να γίνεται PDF και να αποθηκεϋεται σε μια στάνταρτ τυπική διαδρομή (Path). Θα ήθελα την βοήθεια σας έτσι ώστε να αλλάξουμε το Path στα μέτρα μου αφού : 1. Η εφαρμογή μου έχει εναν κεντρικό φάκελο πελατών (C:\Sales App\Customers) 2. Μέσα στον κεντρικό φάκελο πελατών υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι υπο-φακέλοι για κάθε πελάτη ξεχωριστά με βάση τον κωδικο πελάτη (CustomerNo) Οπότε το ζητούμενο μου είναι να μπορεί το αρχείο PDF εφόσον δημιουργηθεί να αποθηκεύεται στον φάκελο του επιλεγμένου πελάτη. Σας ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ταξινόμηση σε Έκθεση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-07-12 22:03 |
| Έκθεση σε pdf | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-12 19:11 |
| Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 19:36 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
| Ημερομηνία σε έκθεση | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-05-10 11:28 |
Η ώρα είναι 10:08.

Θεματικός Τρόπος