| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στα μέλη και τους επισκέπτες του φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα θέμα που έχω. Έχω μια φόρμα "Forma1" όπου στο πεδίο Χρόνος καταχωρώ μια τιμή και ζητάω να μου φέρνει την αντίστοιχη βαθμολογία από τον πίνακα Bathmologies στο διάστημα "Χρόνος από" , "Χρόνος έως" Ανεβάζω ένα δείγμα για πειραματισμό. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Τα πλαίσια κειμένου της φόρμας, εκτός από το txtTime, περιέχουν τύπους. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο και ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα την πρότασή σου και με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι είναι εντάξει. Θα προσπαθήσω να το προσαρμόσω στη βάση μου και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση |
|
| |||
| |||
|
Καλή συνέχεια Δημήτρη. Να είσαι καλά.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Γιώργο τελικά η πρότασή σου δουλεύει κανονικότατα και είναι αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ και πάλι . |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Πίνακες βαθμολογίας συνθέτων | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 26-08-16 05:06 |
| ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 19-01-16 11:40 |
| Δημιουργία Πίνακα Βαθμολογίας | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-10-09 12:04 |
Η ώρα είναι 07:36.

Υβριδικός τρόπος