| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, και αρχικά να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν - όχι λίγες φορές - με θέματα που είχα στο στήσιμο μιας ΒΔ. Το τελευταίο πρόβλημα είναι το εξής: η ΒΔ έχει στηθεί και τώρα προσπαθώ να δημιουργήσω μια αναφορά. Έχω όμως την εξής απορία: Επειδή στη δευτερεύουσα φόρμα εμφανίζονται στοιχεία μηνιαίων καταχωρίσεων, υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω την αναφορά ώστε να μου δείχνει τα στοιχεία συγκεκριμένου μήνα, όποιον θέλω εγώ κάθε φορά να επιλέξω; Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη caudillo : 17-06-19 στις 11:38. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Αναζήτησης & Αναφοράς | Alexandraadami | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-03-16 10:13 |
| [ Φόρμες ] Δημιουργία αναφοράς | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 05-04-15 21:08 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση αναζήτησης & αναφοράς | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 30-11-13 10:51 |
| [Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων αναζήτησης και αναφοράς | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-06-13 18:07 |
Η ώρα είναι 07:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο