| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Κάτι γρήγορο κι εύκολο.. Έχω ένα report το οποίο είναι κάτι σαν ατομικό δελτίο. Έχω φτιάξει μία φόρμα η οποία έχει μία λίστα με τα ονόματα. Εγώ ξεκινώ να γράφω κάτι σε ένα textbox και καθώς γράφω μου μένει αυτό που γράφω στη λίστα. Έπειτα, πατάω ένα κουμπί και ανοίγω το report όπου το όνομα στο report είναι το ίδιο με το όνομα που γράφω στη φόρμα. Είναι σαν να ψάχνω να βρω κάποιον και μετά να πατάω ένα κουμπί για να δω τα στοιχεία του μέσω του report. Όταν πατάω το κουμπί όμως, πάει να μου τυπώσει την αναφορά ενώ έχω βάλει στο report να ανοίγει σε μορφή έκθεσης. Πως μπορώ να το κάνω να ανοίγει σε μορφή έκθεσης και όχι εκτύπωσης? Επίσης, τώρα που το παρατήρησα πηγαίνει και το διαβάζει κάτι σαν συνεχή φόρμα και μου εμφανίζει τα ατομικά δελτία όλων των εγγεγραμμένων. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο report για να βλέπω μία μία τις εγγραφές? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntelios : 26-03-10 στις 18:19. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μορφή πεδίου | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-05-16 16:58 |
| Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 21:18 |
| Πρόσθεση Χρόνου σε μορφή ω:λλ:δδ | Λάμπρος Τ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-03-13 20:51 |
| Μορφή ημερονηνίας | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-07-12 10:36 |
| ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ή ΕΚΘΕΣΗΣ | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-09-10 18:57 |
Η ώρα είναι 18:49.

Θεματικός Τρόπος