| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά Έχω ένα αρχείο σε excel για τιμολόγηση σε 2 νομίσματα σε EUR και Βουλγαρικά λεβα BGN . Το πρόβλημα μου είναι ότι κάθε φορά πρέπει να περνάω εκ νέου τα στοιχεία του πελάτη και ας του έχω ξανακόψει τιμολόγιο και το δεύτερο είναι η αρίθμηση ότι δεν είναι αυτόματη. Το ερώτημα είναι μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε access.Έτσι ώστε να καταχωρώ μια φορά τους πελάτες, να έχω αυτόματη αρίθμηση και ένα report πωλήσεων που θα του ορίζω εγώ το «από» και το «έως» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asterix : 08-01-19 στις 07:51. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ερωτηση για excel ή access | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-10-14 19:10 |
| Μεταφορά απο Excel σε Access | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 26-02-13 06:45 |
| Excel σε Access | skomat | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-05-12 16:24 |
| Ενημέρωση Access από Excel | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-11 21:42 |
| Access όπως το excel | ΔημήτρηςΚα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-10-10 17:46 |
Η ώρα είναι 10:18.

Θεματικός Τρόπος