Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.!! Έχω κάνει μια φόρμα Ωρολόγιο πρόγραμμα που περιέχει ημερομηνίες τρέχοντος μήνα από τον υπολογιστή , το έτος και όλους τους μήνες.Πώς μπορώ να αποθηκεύω δεδομένα σε κάποιο πίνακα για κάθε μήνα αλλά όταν χρειαστώ να δώ προηγούμενους μήνες να κάνω κλικ στο μήνα που θέλω και να μου εμφανίζει τα δεδομένα.Προσπάθησα να το κάνω με κώδικα αλλά δεν τα κατάφερα,Γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορεί να γίνει ; |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Αλέξανδρε, δες μια πρόταση στο συνημμένο. 1) Στον πίνακα Dates αποθηκεύονται τα στοιχεία για όλα τα έτη. Αρχικά με τη βοήθεια της φόρμας AddDates προσθέτουμε τις ημερομηνίες. Τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν να προστεθούν με τη φόρμα OROLOGIO_PROGRAMMA. 2) Η φόρμα OROLOGIO_PROGRAMMA βασίζεται στο ερώτημα MonthDates, στο οποίο έχουν οριστεί κριτήρια για να εμφανίζει τις ημερομηνίες κατά μήνα. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.Πολύ καλό το σκεπτικό με την προσθήκη ημερομηνιών.Στην εκτύπωση για κάθε μήνα Θα δοκιμάσω..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 27-11-18 στις 10:12. |
| |||
| |||
![]()
Καλή συνέχεια. Να είσαι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός ενός κελιού όταν περιέχει μία τιμή από άλλο πίνακα. | VOGAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 28-01-15 08:37 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα που στο πεδίο ΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να περιέχει τις ημερομηνίες και των δυο πινάκων | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-03-14 09:03 |
[ Ερωτήματα ] Αναγωγή και υπολογισμός μέρες σε μήνες και μήνες σε έτος | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-14 12:41 |
Κλείδωμα φακέλου που περιέχει βάση δεδομένων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-07-13 09:36 |
Η ώρα είναι 02:20.