| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και Χριστός ανέστη !! Το πρόβλημα μου είναι ο μηχανισμός επιλογής τιμοκαταλόγου και τοποθέτηση του ποσοστιαίου πεδίου στο πεδίο τιμοκατάλογος% τις υποφορμας. Εκτος αυτού είναι και το χρονικό μηχανισμού,δηλαδή......... 1) με το που καταχωρώ ένα προϊόν σε κάθε σειρά να μου το αποδίδει στο πεδίο τιμοκατάλογος% 2) αλλάζοντας τιμοκατάλογο από το αναδυόμενο πεδίο να τοποθετεί το νέο ποσοστό στο πεδίο τιμοκατάλογος% 3) αφαιρώντας από το αναδυόμενο πεδίο κάθε είδους τιμοκατάλογο Έχω παιδευτεί έχω κάνει δοκιμες το μονο που κατάφερα να φτιάξω μακαρόνια με κύμα ! θα επιθυμούσα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις γνώσεις του! Ευχαριστώ πολύ! ------------------------------------- |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] αναδυομενο πεδιο επιλογη συνθήκης | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-03-17 21:13 |
| [ Φόρμες ] Εστίαση σε συγκεκριμένο πεδίο υποφόρμας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-06-15 12:24 |
| [ Φόρμες ] Πεδίο φόρμας | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-07-12 16:51 |
| Μεταφορά δεδομένων απο πεδίο σε πεδίο | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-01-09 19:03 |
Η ώρα είναι 02:23.

Θεματικός Τρόπος