18-01-18, 18:48
|
| Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 03-10-2015
| |
Ενημέρωση πεδίων ταυτόχρονα σε δύο πινακες
Καλησπέρα στην ομάδα! έχω μια βδ στην οποία υπάρχουν δύο πίνακες, table2017 και table2018 με ακριβώς την ίδια δομη στους οποίους καταχωρώ δεδομένα ασθενών( name, amka, date, protokollo και result).
Στον table2017 έχω όλα τα δεδομένα που αφορούν το έτος 2017 ενω στον table2018 καταχωρώ δεδομένα καθημερινά που αφορούν το έτος 2018 και υπαρχει περιπτωση να τροποποιησω κατι στις προηγουμενες εγγραφες του ιδιου πινακα. θελω ομως να μπορω να κανω αναζητηση ταυτόχρονα και στους δύο πίνακες. πχ αν ο κύριος "ταδε" έχει έρθει στο ιατρείο ξανα είτε το 2017 είτε το 2018. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω αυτό ή πρέπει να αλλάξω κάτι στην δομή της βάσης μου. Επίσης μόλις προσθέτω νέα εγγραφή μέσω μιας φόρμας που έχω θα ήθελα με το που βάζω τον ΑΜΚΑ στο πεδίο amka να κάνει αναζήτηση και να εμφανίζει μήνυμα με τον αντίστοιχο αριθμό πρωτοκόλλου (protokollo) αν υπάρχει ξανά η ίδια εγγραφή( Δηλαδή αν έχει ξανά έρθει ο ασθενης).
|