Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά καλησπέρα και πάλι εάν μπορείτε να βοηθήσετε στο έξης: Έχω στον βασικό μου πίνακα εγγραφές ειδικοτήτων σας αυτές (Τ1/Α, Τ1/Β, Τ1/Γ, Τ2/Β, Τ2/Γ, ΓΟ1/Α, ΓΟ1/Β, ΓΟ2/Α, ΓΟ2/Β, ΓΟ2/Γ κοκ. Η Ερώτηση είναι εάν γίνεται μέσω ερωτήματος να παρουσιάσω αυτές τις εγραφές ομαδοποιημένες σε έκθεση με την βασική του όμως μορφή (Τ1, Τ2, ΓΟ1, ΓΟ2) δηλαδή χωρίς τους χαρακτήρες μετά την κάθετο. Δοκίμασα Κάτι με την «LIKE» αλλά δεν βρήκα άκρη. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PanosPan : 02-03-10 στις 21:20. |
| ||||
| ||||
![]()
Θα χρησιμοποιησεις την συναρτηση Replace. Στο ερωτημα σου θα βαλεις την εξης παραμετρο μεσα απο μια νεα στηλη που θα δημιουργήσεις: TestIt: Replace("ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ", "/", "")
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Τόλη Να 'σαι καλά. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα Καλή σου ημέρα Πάνος |
| ||||
| ||||
![]()
Γεια σας και από μένα! Φίλε Πάνο, πολύ φοβάμαι πως η απλή αφαίρεση της καθέτου από το κείμενο της ειδικότητας δεν θα βοηθήσει στην ομαδοποίηση που θέλεις. Για να απομονώσεις το κείμενο μέχρι την κάθετο θα χρειαστείς την παρακάτω έκφραση: Group: Left([fldSpeciality];IIf(InStr(1;[fldSpeciality];"/");InStr(1;[fldSpeciality];"/")-1;Len([fldSpeciality]))) Φιλικά, Γιάννης
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
| |||
| |||
![]()
Γιάννη καλησπέρα, Επειδή με την access είμαι αρκετά καινούριος, μήπως μπορείς να μου πεις που ακριβώς θα βάλω την έκφραση που με σημείωσες; Ευχαριστώ πολύ Πάνος ΥΓ. Συγνώμη για την αργοπορήμένη απάντησή μου, αλλά έλειπα στην επαρχία. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Πολλαπλή αντιγραφή μιάς εγγραφής στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-10-16 22:38 |
[Excel07] Αναζήτηση χαρακτήρων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-06-16 10:25 |
Εκτύπωση μιας εγγραφής από φόρμα με mail merge | dratsaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 29-10-13 17:41 |
Ταξινόμηση χαρακτήρων-αριθμών | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-02-11 14:55 |
Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 22:40 |
Η ώρα είναι 09:17.