| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη Dlookup σε υποφόρμα. Ενώ η Dlookup μου τρέχει κανονικά και εμφανίζει τα αποτελέσματα όταν την ανοίγω μόνη της την φόρμα, εάν τη χρησιμοποιήσω ως υποφόρμα μέσα σε μια άλλη μου εμφανίζει σφάλμα. Σας παραθέτω ένα παράδειγμα με το πρόβλημα μου... Η φόρμα "customers" είναι η parent και η φόρμα "operations" είναι η child. Στην ουσία θα ήθελα να εφαρμόσω ένα auto-fill για τα πεδία "firstname" και "lastname" μέσα στην υποφόρμα "operations". Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Ανέστη για το πεδίο firstname =DLookUp("firstname";"customer";"id_customer=" & [id_customer]) και για το lastname =DLookUp("lastname";"customer";"id_customer=" & [id_customer]) Καλή συνέχεια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Dlookup προβλήματα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 28 | 14-03-16 11:11 |
| [ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με υποφόρμα | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-05-15 19:04 |
| [ Φόρμες ] dlookup σε υποφόρμα | gianast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 06:24 |
| Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-08-12 15:32 |
| Πρόβλημα με την εντολή DlookUp | papous1981 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-06-09 17:30 |
Η ώρα είναι 06:41.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο