| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Παιδια καλημερα, πως μπορω να σταματησω να εμφανιζεται το μηνυμα που σας επισυναπτω? Μιλαω για access 2007 ελληνικη. Εχω απενεργοποιησει τα παντα κι αυτο βγαινει συνεχεια. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Στο Load της πρώτης-πρώτης φόρμας -που εμφανίζει η εφαρμογή σου- πρόσθεσε τη γραμμούλα : Κώδικας: Application.SetOption "Confirm Action Queries", False Φιλικά / Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Νικο, Σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο που γραφεις το εχω κανει ηδη κι οχι μονο στο load της φορμας αλλα σε ολη την access. Αλλα το μηνυμα συνεχιζει να εμφανιζεται!!!! |
|
| ||||
| ||||
|
Ποια (-ες) εντολές ή πράξεις γίνονται, ώστε να έχεις αυτό το μήνυμα ;
|
|
| |||
| |||
|
υπαρχει ενα ερωτημα δημιοργιας πινακα οποτε το μυνημα εμφανιζεται διοτι την στιγμη της δημιουργιας του πινακα υπαρχει ηδη ο πινακας οποτε ζηταει εαν θα τον διαγραψει ή οχι.
|
|
| ||||
| ||||
|
Μπορείς να ανεβάσεις μια μικρογραφία της δουλειάς σου, ώστε μέλη το Forum και εγώ φυσικά να δούμε πώς θα μπορέσουμε να το απενεργοποιήσουμε; Υστερολόγιο : Δεν δούλεψα-σχεδόν ούτε εξ αρχής- την Access με αλληλεπίδραση δηλ. εγώ και αυτή. Ξεκίνησα με vba και έτσι πολλά θέματα δεν τα γνωρίζω. Αν κάνεις την ανάρτηση θα διευρυνθεί ο κύκλος των μελών που θα θελήσουν να ασχοληθούν και θα λύσεις το θέμα σου. Σε λίγο τελειώνει τη βάρδια του και ο φίλος μου ο Νάσος. Αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει ειδικές αποστολές. (Χρόνια πολλά πατρίδα !) ...και κάτι ακόμη. Βάλε και κανένα τόνο στις λέξεις. Είμαστε μικρός λαός και πρέπει να προασπίσουμε τη γλώσσα μας. Η γλώσσα είμαστε εμείς, αφού με αυτή σκεφτόμαστε, με αυτή...κ.α. Φιλικά πάντα. Εντάξει; |
|
| |||
| |||
|
Νίκο, στέλνω τη Βάση. Ουσιαστικά τρέχεις το ερώτημα. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα Χρόνια Πολλά και Χρήστος Ανέστη. Φίλε Αντώνη τρέξε την φόρμα frmMain και πάτα το κουμπί που υπάρχει στην φόρμα και δες το αποτέλεσμα. |
|
| |||
| |||
|
Φιλε Γιωργο σ ευχαριστώ πάρα πολύ μου δουλευει!!!!!
|
|
| |||
| |||
|
Φιλε Γιώργο, πήρα τον κώδικα απο το κουμπί που εφτιαξες και έκανα μια λειτουργική μονάδα την οποία καλώ μέσω μιας μακροεντολής με την ενέργεια άνοιγμα λειτουργικής μονάδας. το κακό είναι οτι ανοιγει και το παραθυρο της επεξεργασιας visual basic!!!! Εχω κάνει κάτι λάθος? Υπαρχει άλλος τρόπος? |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αδυναμια διαγραφης | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-11-16 17:10 |
| Μηνύματα απο πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-02-16 16:28 |
| [ Φόρμες ] Μηνύματα της ACCESS | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-14 22:20 |
| [ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 06:49 |
| Προειδοποιητικό μήνυμα διαγραφής εγγραφής... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-01-11 00:36 |
Η ώρα είναι 11:22.

Υβριδικός τρόπος