| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Έχω χρόνια να ασχοληθώ με την access περιπου 10 και θέλω να φτιάξω μια βάση δεδομένων που να έχει μια "αποθήκη" ενα "πελατολόγιο" και μια φόρμα "πωλήσεων" Εκεί που εχω κολλήσει ειναι στη φόρμα πωλήσεων θέλω να κανει αναζήτηση από την "αποθήκη" διαφορες εγγραφές( με τον κωδικό τους - barcode) να μου εμφανίζει διαφορα στοιχεία απο τις εγγραφές να κανει μια πρόσθεση και κανα 2-3 πράξεις ακομα και να μου αφαίρει απο την αποθήκη την ποσοτητα της κάθε εγγραφής και να αποθηκεύει την πώληση σε εναν άλλο πινακα σαν ενα μινι πρόγραμμα τιμολόγισης... το βασικο ερώτημα ειναι πως κάνω αναζήτηση; και πως κανω αφαιρεση σε εναν πινακα πχ κωδ ειδος ποσοτητα 1 μελι 20 και με τη πώλιση του κωδικου 1 να γινεται 19 η 18 αν εχει 2 τεμαχεια ευχαριστω πολυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία φόρμας αναζήτησης | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-12-15 18:51 |
| [VBA] Δημιουργία φόρμας | alterna | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-15 23:03 |
| Δημιουργια φορμας πελατων. | shaft23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-03-15 19:46 |
| Δημιουργία φόρμας - πίνακα | aristarchosel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-10-14 13:51 |
| [VBA] ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΜΑΣ | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-08-12 14:22 |
Η ώρα είναι 10:44.

Θεματικός Τρόπος