| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να με βοηθεια σε κατι απλο (για εσας!!!)εχω εναν πινακα με ονομα συναλλαγες ο οποιοσ εχει πεδια διαφορα ενα απο αυτα ονομαζεται (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) το πινακα τον εχω κανει και ερωτημα στο οποιο του βαζω ωσ κριτηριο ενα πεδιο απο μια φορμα στην οποιο οταν πληκτρολογο μια ημερομηνια "φιλτραρη" το ερωτημα το ερωτημα μου ειναι πως μπορω στην φορμα αυτη να βαλω 4 κουμπια στα οποια οταν παταω πχ το κουμπι σημερα στο πεδιο (α1) της φορμασ να μου βαζει την σημερινη ημερομηνια ή οταν βαζω μια ημερομηνια στο α1 πεδιο και παταω το κουμπι εβδομαδα στο πεδιο (α2) να μου βαζει 7 μερες μπροστα, και μετα μηνα, και χρονου?? ευχαριστω |
|
| |||
| |||
|
συνχωρεστεμε για τα ορθογραφικα λαθη αλλα απο ταχυτητα εγιναν!!! αυτο το greeklish θα μασ φαει!!!
|
|
| ||||
| ||||
|
Οι απλοτερες επιλογες ειναι οι εξης: Για την ημερα - Date() Για την εβδομαδα - Date() +7 Για τον Μηνα - Date() + 30 Για το ετος - Date() + 365
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη editolis : 25-02-10 στις 22:45. |
|
| |||
| |||
|
τι? τοσο απλο? οκ!! σε ευχαριστω πολυ
|
|
| |||
| |||
|
οκ δουλευει αλλα στον μηνα εχω μια απορια τι κωδικα πρεπει να βαλω στο κουμπι "μηνας" που θα ελενχει οτι αν βαλω στο πεδιο α1 την πρωτη μερα ενος μηνα δηλ 1/2/10, στο πεδιο α2 να μου βγαζει 28/2/10 με αυτο που μου ειπες μου βγαζει 2/3/10 ευχριστω βαγγελης |
|
| ||||
| ||||
|
Me!a1 = DateAdd("m", 1, Me!a2)
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση μήνα με δεδομένα την εβδομάδα και το έτος. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-07-17 08:56 |
| [VBA] Συντομότερος χρόνος εκτέλεσης μακροεντολής | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-12-14 18:55 |
| Date Picker με ημερολογιακή εβδομάδα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-03-14 18:40 |
| Μήνας μέσω πεδίου ημερομηνίας | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 29-07-11 14:19 |
Η ώρα είναι 10:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο