Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Φόρμα καταγραφής υλικών σχολικού εργαστηρίου

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 14-03-17, 19:25
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Φόρμα καταγραφής υλικών σχολικού εργαστηρίου

Καλησπέρα σε όλους,
για δεύτερη φορά απευθύνομαι στις γνώσεις σας (μια που την πρώτη φορά οι απαντήσεις όλων ήταν πολύ κατατοπιστικές και βοηθητικές).
Αυτή τη φορά θέλω να δημιουργήσω μια φόρμα στην οποία θα καταχωρούνται τα υλικά - αναλώσιμα, βραχείας και πάγια - που υπάρχουν ή θα εισαχθούν στα εργαστήρια των διαφόρων ειδικοτήτων του σχολείου μου. Ως υπεύθυνου για μια σειρά ειδικοτήτων θα με βοηθήσει να παρακολουθώ τη σωστή λειτουργία και τις ανάγκες των εργαστηρίων.
Έχω ήδη φτιάξει τους πίνακες της ΒΔ καθώς και μια φόρμα. Εκεί που έχω κολλήσει είναι στα εξής:
1) Όταν επιλέγω την ειδικότητα από το σύνθετο πλαίσιο στην κεφαλίδα της φόρμας να μου ανοίγει αυτόματα η δευτερεύουσα φόρμα με τα υλικά του εργαστηρίου της συγκεκριμένης ειδικότητας.
2) Όταν επιλέγω το σχολικό έτος από το σύνθετο πλαίσιο στην κεφαλίδα της φόρμας να μου ανοίγει τη δευτερεύουσα φόρμα με τις κινήσεις υλικών του συγκεκριμένου έτους.
3) Να μπορώ να εμφανίζω/τυπώνω μια έκθεση στο τέλος κάθε σχολικού έτους.
Επισυνάπτω και τη ΒΔ μέχρι του σημείου που την έχω προχωρήσει, ώστε να δείτε τι έχω κάνει και τι χρειάζεται διόρθωση.
Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί καθώς οι γνώσεις μου στην Access είναι σε επίπεδο αρχάριου και χωρίς εσάς δεν βλέπω να προχωράει το project. Ευχαριστώ πολύ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΒΔ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.zip (46,7 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Εκτύπωση] Εκτύπωση Υλικών ανα Θέση manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 03-12-15 16:30
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα sakis297 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 21-11-14 19:23
[Γενικά] Αρχείο καταγραφής αδειών mmanoum Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 19 03-11-14 13:56
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button alladin78s Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-02-12 09:08
Συνάρτηση αναλογία υλικών Αλεξ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 02-01-12 21:43

Η ώρα είναι 08:14.