| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, θα ήξερε να μου πει κάποιος/α, που μπορώ να βρω βοήθεια για εκμάθηση Vba, γιατί θέλω να ασχοληθώ ποιο ενεργά με το αντικείμενο. Στην δουλειά έχουμε 500 Excel και άλλες τόσες βάσεις, και θέλω σιγά σιγά να συμπτύξω όλο αυτό το χαμό σε μια βάση, με κώδικα Vba, γιατί δεν γίνετε να σας ζαλίζω συνέχεια και να κάνει κάποιος άλλος την δουλειά που είναι να κάνω εγώ. Περιμένω τις Ιδέες σας. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αναστάσιε στους παρακάτω συνδέσμους μπορείς να δεις σχετικά βιβλία. 1) http://www.ms-office.gr/forum/visual...ions-help.html 2) http://www.ms-office.gr/forum/excel-...lications.html Μπορείς επίσης με αναζήτηση στο Internet να βρεις αρκετά βιβλία και μάλιστα δωρεάν. Εγώ, παρότι δυσκολεύομαι με τα Αγγλικά, κατέβασα το πλήρες εγχειρίδιο της Access: “Access 2010 Programmer's Reference.pdf” |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ Γιώργο για την απάντηση σου. Μίλησα και με τον Κ΄ Σπύρο γιατί θέλω να το προχωρήσω το θέμα λίγο ποιο οργανωμένα, ( δηλαδή τον τρόπο σκέψης, γιατί θεωρώ ότι είναι το Α και το Ω στον προγραμματισμό), και όχι όπως το κάνω μέχρι τώρα, αυτοδίδακτα. Ότι έχω μάθει, ( τουλάχιστον αυτά λίγα), τα έχω μάθει μόνος, από το μεράκι που είχα για τους υπολογιστές, από βιβλία και ατελείωτο ψάξιμο, αλλά μετά από 27 χρόνια, θεωρώ λόγο εμπειρίας στο θέμα αυτό, ΔΕΝ καταφέρνεις και πολλά πράγματα. Ίσως καταφέρνεις να φτιάξεις αυτό που θες με όποιο τρόπο, αλλά αν θες να κάνεις πράγματα που να έχουν ουσία και προπαντός μέλλον, πρέπει να τα μάθεις με τον σωστό τρόπο. Βέβαια τώρα στα 45 θα μου πεις ότι ξύπνησα; Δεν επιδιώκω να γίνω προγραμματιστής Α επιπέδου, που θα μπορώ να φτιάχνω τα πάντα, αλλά τουλάχιστον να μπορώ στην δουλεία μου από την οποία ζω, να κάνω πράγματα όμορφα και με τάξη, που να έχουν αξιοπρεπή παρουσία τόσο στην εμφάνιση όσο και στο αποτέλεσμα. Έχω βαρεθεί πλέον να φτιάχνω το ίδιο πράγμα 100 φορές, ή να διορθώνω ακαταστασίες προηγουμένων. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Σας Ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 09:51.

Υβριδικός τρόπος