Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Πίνακες ] Στοιχεία τελευταίας τροποποίησης σε εγγραφή

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-01-17, 19:59
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Στοιχεία τελευταίας τροποποίησης σε εγγραφή

Παιδιά καλησπέρα και πάλι!! Στην ΒΔ μου έκανα την λειτουργία access log όπως την περιγράφει ο τασος στην απλή παρακολούθηση της access . Βάσει αυτού του κώδικα μπορώ να δω ποιος χρηστης και από ποιον υπολογιστή συνδέθηκε και για ποιο χρονικό διάστημα (τα στοιχεια αποθηκευονται σε ξεχωριστό πινακα). εγώ θα ήθελα κάτι ακόμα. αλλά δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε..θέλω σε κάθε εγγραφη του πίνακα μου να υπάρχει ένα πεδίο όπου να αποθηκεύει την ακριβή ημερομηνία και ώρα καθώς και το όνομα του υπολογιστή ή το username που έκανε την τελευταία τροποποίηση και σε ποιο πεδίο του πίνακα μου. Πχ: 27/1/17, 22:25 , Pc001, user1, πεδιο1. υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] επανάληψη τελευταίας καταχώρησης ramnikos71 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-07-16 14:06
[Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης jockey17 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 14 30-08-14 22:44
[ Εκθέσεις ] Προσθήκη πρόσημου + μετά από κάθε εγγραφή εκτός της τελευταίας lefterisg Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-08-13 19:20
[ Ασφάλεια] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας τελευταίας επεξεργασίας panas844 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 25-01-12 20:15

Η ώρα είναι 07:37.