Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα Ήθελα σε καποια πεδία της φόρμας πριν καταχωρώ δεδομένα να έχω απόκριση υπό συνθήκη. Δηλαδή στο πεδίο "ΠΕΔΙΟ1" όταν μένει κενό να εμφανίζει το μήνυμα ποιο κάτω! MsgBox("Το πεδίο είναι κενό, θέλετε να το συμπληρώσετε;", vbYesNo, "ΠΡΟΣΟΧΗ") αλλα να προσπελάσετε για συνεχεια με ναι η όχι ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- πεδίο "ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΜΕΔΙΟ" Το πεδίο επειδή είναι αριθμητικό το έχω ορίσει να δείχνει μηδέν μετά την καταχώρηση. Οποτε εκεί καταχωρώντας κενό αντί για μηδέν να εμφανίζει το μήνυμα ποιο κάτω! MsgBox("Το πεδίο είναι κενό, θέλετε να το συμπληρώσετε", vbYesNo, "ΠΡΟΣΟΧΗ") Εδώ όμως αν προσπελάσετε με ναι η όχι έχοντας κενό να αποδίδει την τιμή μηδέν. Βασικά θα μπορούσα να ορίσω κενό στο πεδίο από τον πινακα το γνωρίζω αυτό,όμως θα προτιμούσα να έχει τιμή μηδέν Έχω ανεβάσει παράδειγμα και θα το ήθελα σε παράδειγμα επειδή με βοηθα απίστευτα αυτός ο τρόπος! Δέχομαι να με θεωρήσετε φθηνό εγκέφαλο δεν θα πω κουβέντα!! Εγώ μαθαίνω όσο μπορώ και ας έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα όπως ο ozzy osbourne μέχρι να μάθω. Ευχαριστώ πολύ !! ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Αντώνη, οι έλεγχοι που ζητάς γίνονται όταν αποθηκεύεται η εγγραφή. Δηλαδή όταν πατούμε Save ή μετακινούμαστε σε άλλη εγγραφή. Η δεύτερη περίπτωση στην οποία, ότι και να απαντήσουμε, η ενέργεια είναι ίδια (δίνεται τιμή μηδέν) φαίνεται τελείως παράλογη. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 20-11-16 στις 16:44. Αιτία: Διαγραφή διπλής αναγραφής: η ενέργεια |
| |||
| |||
![]()
Χαχαχαχαχα!!! Για αυτό λέμε είμαι φθηνός εγκέφαλος,απλά το αριθμητικό πεδίο δεν το διατύπωσα σωστά και ήθελα να γίνετε μηδέν αλλα σε αλλαγή δεδομένων τις φόρμας και όχι με το που αποθηκεύει. Πάντως ευχαριστώ πολύ το Nz δεν καταλαβαίνω που κολλάει αλλα έχω να κάνω ξενύχτια για να το εμπεδώσω. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Ενημέρωση πεδίων από δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 08-08-11 11:07 |
Άνοιγμα μιας φόρμας από μια άλλη φόρμα και ταυτόχρονη εισαγωγή κάποιων πεδίων | soc07 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 19-03-11 09:05 |
[ Φόρμες ] ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΔΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ACCESS | provjn | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-10 11:46 |
Η ώρα είναι 04:01.