| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!! Έχω μια σπαζοκεφαλιά για εμενα και ανέβασα τη βάση για να με βοηθήσετε αν γίνετε. Ήθελα με βάση το combobox με όνομα " επιλογή " και κάνοντας μια επιλογή να εμφανίζει το αντίστοιχο πλήκτρο,δηλαδή να κάνει κρυφά τα υπόλοιπα πλήκτρα, αλλα και σε κάθε αλλαγή επιλογής όχι για μια φορα. Εννοείτε ότι σε κάθε εγγραφη θα αποθηκεύεται αυτή η επιλογή. θα παρακαλούσα να είναι σε παράδειγμα βάσης δεδομένον το κατανοώ ποιο καλά έτσι. ευχαριστώ!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα φίλε μου! Πιστεύω η συνημμένη βάση να σε καλύψει!
|
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την προσπάθεια σου,δεν αποθηκεύεται όμως κάθε επιλογή όταν κλείσω και ξανά ανοίξω τη φόρμα! αυτό γίνετε? |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και σε όλους για δες και αυτό.
|
|
| |||
| |||
|
Δυστυχώς δεν είναι αυτό και εκτος αυτού δεν αποθηκεύει αλλα και δεν αλλάζει όλα τα πλήκτρα με την επιλογή. Το θέμα είναι κλείνοντας και ξανά ανοίγοντας τι φόρμα να "θυμάται" το αντίστοιχο πλήκτρο που πρέπει να είναι ορατό. Τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Το έχω καταφέρει με την ομάδα πλήκτρων επιλογων όμως το κακό είναι ότι κάνοντας ομάδα πλήκτρων το αποτέλεσμα με τα πλήκτρα τα δείχνει βυθισμένα άσε που δεν τα κάνει και απόκρυψη. Σε ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου. ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αντώνη, δεν περιγράφεις με σαφήνεια το ζητούμενο, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να πάρεις τη βοήθεια που θέλεις. Ελπίζω να σε καλύπτει το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Για δοκίμασε τώρα φίλε μου...
|
|
| |||
| |||
|
Εντάξει φίλε Γιώργο...δεν είχα δεί την απάντηση σου...φυσικά πολύ πιο όμορφη η δική σου έκβαση με πολύ λιγότερες γραμμές κώδικα..Ο παλιός είναι αλλιώς!!! Φιλικά πάντα..Πέτρος! |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ όλους και βεβαια ίσως δεν ήμουνα σαφής αλλα πως να το εξηγήσω αυτό το μπέρδεμα. Αυτό τώρα είναι κώδικας νβα και αν ναι από που μπορώ να αρχίζω να μαθαίνω? |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Πέτρο να είσαι καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Απόκρυψη κελιών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-11-15 11:19 |
| [VBA] απόκρυψη μακροεντολων | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-10-15 23:27 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη προσθήκη Πλαισίων κειμένου & Πλήκτρων | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-08-10 06:10 |
| [ Φόρμες ] Απόκρυψη επανεμφάνιση | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-05-10 20:37 |
| Δημιουργία συνδυασμών πλήκτρων στην Access | Giorgos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-12-09 15:28 |
Η ώρα είναι 10:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο