| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδια καλησπερα, εχω μια μακροεντολη στην οποια τρεχω καμια 20αρια ερωτηματα οπου σε ολα βαζω μια συγκεκριμενη ημερομηνια ως κριτηριο. οπότε τρεχοντας την μακροεντολη μου βγαινουν συνεχεια μηνυματα ωστε να βαζω την ημερομηνια που θελω. Η ερωτηση μου ειναι εαν υπαρχει καποιος τροπος ωστε μετα την πρωτη καταχωρηση ημερομηνιας στο πρωτο ερωτημα να μην ξανακαταχωρησω σε κανενα αλλο ερωτημα την ημερομηνια. Δεν ξερω εαν σας εχω βοηθησει αλλα ειμαι ανοιχτος προς περαιτερω επεξηγησεις. ευχαριστω. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κριτήριο σε ερώτημα | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 15:08 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήριο που εμφανίζει συγκεκριμένα πεδία | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-15 15:05 |
| βοήθεια με ερώτημα με πολλά checkBoxes = True | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-14 22:17 |
| [ Πίνακες ] Κοινό πεδίο μεταξύ πινάκων | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-07-13 21:58 |
| Κριτήριο σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-12-12 10:32 |
Η ώρα είναι 10:46.

Θεματικός Τρόπος