Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Ερώτημα αναβάθμισης πεδίου πίνακα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-09-16, 15:50
Όνομα: ΑΝΔΡΕΑΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ερώτημα αναβάθμισης πεδίου πίνακα

Γεια και πάλι σε όλους.
Αφού έλυσα το ένα πρόβλημα στη βάση, μου προέκυψε δεύτερο και θα ήθελα την άποψη - βοήθειά σας.

Έχω έναν πίνακα στην βάση μου ο οποίος μεταξύ των άλλων έχει, ένα μοναδικό αριθμητικό πεδίο και ένα πεδίο με την κατάσταση του αντικειμένου (ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ κ.λ.π.). Την κατάσταση την περνάω από φόρμα με combobox που έχει τιμές από άλλο πίνακα.
Θέλω να περνάω χειροκίνητα καθημερινά στο excell τον μοναδικό αριθμό του αντικειμένου και όταν ανοίγω την Access με ένα ερώτημα, να αναζητάει από το excell τον αριθμό, να τον βρίσκει στην βάση και να αλλάζει την κατάσταση του αντικειμένου. (π.χ. από ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ σε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.)

Είναι εύκολο όλο αυτό???
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. dim.konst Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-12-14 20:31
[ Ερωτήματα ] Υπολογισμός πεδίου σε ερώτημα artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 14-12-13 22:00
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα nikosmin Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 28-10-13 12:53
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα kosta Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 11-12-12 09:02
Αντιγραφή πεδίου σε πίνακα... Χρήστος Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 06-02-11 19:46

Η ώρα είναι 00:03.