| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και καλό απόγευμα!!! Όπως θα δείτε στο δείγμα που ανεβάζω μπορώ να κάνω αποστολή email μέσω outlook με το θέμα και το κείμενο που επιλέγω κάθε φορά,πατώντας το κουμπί αποστολή της φόρμας ISXYS νομίζω θα καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργεί. Το πρόβλημα είναι πως στο email που αποστέλλω θα πρέπει κάθε φορά να συμπληρώνω μόνος μου κάποια στοιχεία που χρειάζονται (ΑΡΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΗΜΕΡ ΕΚΔΟΣΗΣ,ΛΗΞΗ,ΜΙΚΤΑ). Πως γίνεται αυτά τα στοιχεία να συμπληρώνονται αυτόματα στο email χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να τα συμπληρώνω εγώ πληκτρολογώντας τα. Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ για μια ακόμη φορά στην βοήθειά σας.!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] προγραμματισμένη αποστολή email | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-03-16 15:38 |
| pdf και email αποστολή | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 28-01-16 08:38 |
| [Excel07] Αποστολη email με pdf | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-14 19:13 |
| Αποστολή email από την Access | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-08-12 22:25 |
| [VBA] Αποστολή Email από Excel | Exceler | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-05-12 16:10 |
Η ώρα είναι 21:20.

Θεματικός Τρόπος