| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στους φίλους του Forum Θα ήθελα βοήθεια για να μπορέσω να ενημερώνω την φόρμα μου Ερώτημα2 με τα στοιχεία ταυτόχρονα των Προμηθευτών μου και των Εργων μου από δύο combbox( To ένα combΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ το άλλο combΕΡΓΑ) Εχω δημιουργήσει τρείς πίνακες: 1) ΕΡΓΑ (Με τα στοιχεία των έργων μου) 2)ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ (Με τα στοιχεία των προμηθευτών μου) 3)ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (Οπου εισάγονται τα στοιχεία πληρωμών) Μέσω των ερωτημάτων μπορώ να το κάνω χειροκίνητα αλλά η μορφη που λαμβάνω είναι σε μορφή κατακόρυφου πίνακα πράγμα το οποίο δεν το θέλω διότι δεν μπορώ να εισάγω εικόνες η logo. Επισυνάπτω την βάση μου. Ευχαρισ΄τ για την βοήθειαν σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση δευτερεύουσας Φόρμας | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-01-13 19:31 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη ενημέρωση πεδίων φόρμας | ypanagis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-06-12 13:50 |
| Ενημέρωση cbo μετά από κλείσιμο Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-04-12 07:28 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
| Ταξινόμηση Φόρμας μετά από Ενημέρωση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 14:38 |
Η ώρα είναι 17:21.

Θεματικός Τρόπος