| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους σας, σχετικά πρόσφατα άρχισα να ασχολούμε με την access κ βλέπω ότι έχει άπειρες δυνατότητες αρκεί να ξέρεις να τις χρησιμοποιήσεις. Άρχισα να φτιάχνω μία μικρή βάση δεδομένων λοιπόν κ καθώς προχωρούσα σκόνταψα κάπου κ όσο κι αν έχω ψάξει δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Έχω λοιπόν μία βάση με ένα πίνακα (ημ/νια,όνομα,ποσό). Στο πεδίο όνομα έχω κάποιες προεπιλεγμένες τιμές για να επιλέγει ο χρήστης, ο οποιός καταχωρεί ημ/νία, ποσό κ ολοκληρώνει την εγγραφή. Κατόπιν υπάρχει ένα ερώτημα κ αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να προσθέσω 2 στήλες στο ερωτημα, όπου στην μία να μου εμφανίζει μόνο τις εγγραφές με όνομα 2 κ άλλη μία με όνομα 3 (από την λίστα ονόματος) Έτσι όπως το έχω κάνει με κριτήρια εμφανίζει κ τα 2 φίλτρα κ στις 2 στήλες.... Στην ουσία θέλω η ημερομηνία να κανονικά ταξινομημένη κ οι 2 διπλανές στήλες να φιλτράρουν από ένα πεδίο που πίνακα; είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] (ΛΥΣΗ) Πολλαπλά φίλτρα από ένα πίνακα σε ερώτημα | frarad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-02-16 10:37 |
| Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 20:31 |
| Αναζήτηση σε πίνακα με ερώτημα | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-14 12:20 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα δημιουργίας πίνακα | petrosf | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-10-12 17:00 |
Η ώρα είναι 11:29.

Θεματικός Τρόπος