| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Έχω προσαρμόσει στα δικά μου μέτρα το πρόγραμμα αδειών απο τα παραδείγματα, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη αλλά δεν τα καταφέρνω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θέλω να ορίσω όριο στις μέρες αδείας που παίρνει ο κάθε υπάλληλος(π.χ 30 ημέρες και 4 πορείας για την Κανονική), καθώς να περιορίσω ότι δικαιούται μόνο μια φορά ημέρες πορείας (4 μέρες) με κάθε άδεια που λαμβάνει. Προσπαθησα να μου εμφανίζει και το υπόλοιπο ημερών αλλά κάνω κάτι λάθος. Σας αποστέλω τι έχω κάνει μέχρι στιγμής. Κάθε σας βοήθεια είναι πολύτιμη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
| [ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
| Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
| Μεταφορά και σύνδεση από φόρμα σε φόρμα | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 22:29 |
| Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Η ώρα είναι 16:01.

Θεματικός Τρόπος