| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλησπέρα, Περιγράφω ένα ζητηματάκι και ζητάω τα φώτα σας. Έκθεση συνοψίζει δεδομένα από πίνακα, τα οποία τα αντλώ με ερώτημα, με την μορφή μήνα (ιαν. φεβρ. μαρτ. απρ. κτλ). Όταν ανοίγω την έκθεση έχω φτιάξει παραθυράκι που μου λέει [βάλε μήνα]. Πληκτρολογώ πχ. Ιανουάριος και μου βγάζει τα στοιχεία του μήνα αυτού. Το ερώτημα είναι πια η παρέμβαση που πρέπει να κάνω στο ερώτημα (το υπάρχον ή και καινούριο) έτσι ώστε να μου βγαίνει παραθυράκι και να μου λέει [βάλε μήνες] και να έχω την δυνατότητα να προσθέτω π.χ. 5 μήνες μαζί. Ευχαριστώ πολύ. Παναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Ημερομηνία μετά από 6 μήνες | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 16-03-21 11:20 |
| [Συναρτήσεις] Ανάλυση ημερών σε μήνες και μέρες | thanosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-03-14 10:31 |
| [ Ερωτήματα ] Αναγωγή και υπολογισμός μέρες σε μήνες και μήνες σε έτος | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-14 12:41 |
| Φ.Π.Α. 23% σε έκθεση | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-11 19:36 |
| [Συναρτήσεις] Μήνες σε αριθμιτική τιμή | Helena | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-06-10 07:34 |
Η ώρα είναι 12:48.

Θεματικός Τρόπος