| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Kαλημέρα σε όλους Μια βοήθεια . Στην εφαρμογή που έχω ανεβάσει θέλω να βάλω ήχους με το mouse up σε κάθε εικονίδιο.Δηλαδή: όταν ακουμπαω το εικονίδιο με το ποντίκι να κάνει ενα βραχύ ήχο.Εχω κάποιους ήχους σε ένα φάκελο.Βέβαια προσπάθησα γνωρίζοντας απο την vb6 τον κώδικα αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως γνωρίζει κάποιος; Κώδικας vb6 : Private Sub Command1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) PlaySound App.Path & "\3.wav" 'FormAitisieis-egrafa.Show End Sub Aφαίρεσα 2 φακέλους για να ανεβει πιο γρήγορα η βάση Ευχαριστώ Αλεχ Δεν μπόρεσα να φορτ'ωσω την επισύναψη προηγουμένως αλλά ούτε και τώρα.Δεν ξερω γιατί πιστεύεω να εχετε καταλάβει τι θέλω να κάνω. Συγνώμη ![]() Αλεχ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nisgia : 13-02-10 στις 01:47. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
| Μετατροπή αρχείο access σε mde. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-09-13 10:28 |
| [Συναρτήσεις] Προσθήκη συναρτήσεων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-07-12 12:08 |
| Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 29-09-11 12:08 |
| Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word | ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-10 19:14 |
Η ώρα είναι 12:58.

Θεματικός Τρόπος