| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους της Κοινότητας. Γνωρίζει κάποιο μέλος πως μπορώ να βλέπω σε φόρμα εφαρμογής 2 κάμερες ; |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Αλέξανδρε και χρόνια πολλά. Οι κάμερες που θέλεις να βλέπεις είναι συνδεμένες με το υπολογιστή που τρέχει την εφαρμογή σου ή είναι συνδεμένες σε καταγραφικό. Καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις. |
|
| |||
| |||
|
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά Γιώργο! Θέλω να έχω το πρόγραμμα μου και να έχω 2 κάμερες συνδεδεμένες σε φόρμα . |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αλέξανδρε και Χρόνια Πολλά κατά αρχή, Είναι αρκετά σημαντική η ερώτηση που σου έκανε ο φίλος μας Γιώργος στην ανάρτηση σου (vraxnakisg) διότι το να έχουμε απλά μια φόρμα με υποδομή να λαμβάνει και κατά συνέπεια να "παίζει" video αυτό προυποθέτει κάποιες ρυθμίσεις - παραμέτρους. 1. Εαν το βίντεο θα προέρχεται απο καταγραφικό αυτό προυποθέτει ρυθμίσεις που σχετίζονται και με το ίδιο το καταγραφικό 2. Εάν το βίντεο θα προέρχεται απο απευθείας streaming μέσω IP προτοκόλου αυτό οσο και να ακούγεται κάπως advance είναι σχετικά απλή υπόθεση.. Δώσε μας λίγες ακόμη λεπτομέριες |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Γιώργο Όπως το έγραψα νομίζω είναι κατανοητό.Δεν αναφέρω για καταγραφικό.βάζω 2 κάμερες στον υπολογιστή και έχω μια κεντρική φόρμα που δουλεύω και θέλω να βλέπω από 2 κάμερες μέσα στη φόρμα και πατώντας πάνω στη κάθε κάμερα να κάνει resize.Αυτό θέλω να κάνω |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα ξανά Αλέξανδρε, Λοιπόν, εξήγησε μας και λίγο το είδος της σύνδεσης που κάνεις μεταξύ της κάμερας και του υπολογιστή. Εννοώ, ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς στον υπολογιστή για να βλέπεις τις κάμερες σου? |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο δεν θέλω να ενεργοποιώ κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω .Θέλω να κάνω εξ αρχής την λειτουργία πιθανόν με η με active X control .Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα .Πιστεύω ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό θέλει δουλειά αλλά και κάποιο σκεπτικό πώς θα λειτουργήσει.Πώς θα εντοπίσει την Camera1 μετά την Camera2 κλπ.
|
|
| |||
| |||
|
Αλέξανδρε μια ιδέα είναι η επισυναπτόμενη εφόσον έχεις live streaming. Ενσωματώνεις απλά το IP κάθε κάμερας και κάνει streaming....Βεβαια για να καταλήξεις σε ένα αποδεκτό πλαίσιο θέλει δουλειά...
|
|
| |||
| |||
|
Γιώργο!Ίσως δεν με κατάλαβες.Αυτό που μου έστειλες δεν είναι κάμερα είναι το site του Δήμου με Browser σε φόρμα.Εγώ θέλω τις δικές μου κάμερες να ενσωματώσω στη φόρμα.
|
|
| |||
| |||
|
Φίλε Αλέξανδρε για αυτό σου έγραψα στην αρχή ότι πρέπει να διευκρινήσεις πως θα συνδέσεις τις κάμερες με τον υπολογιστή, και για αυτό ανάφερα περίπτωση του live streaming.! Και φυσικά ο τρόπος που σου δείχνω μπορεί να χρησιμοποιείθεί στην περίπτωση κατά την οποία έχουμε live streaming video άπο οποιοδήποτε website, ειτε είναι του δήμου είτε είναι απο το web interface των καμερών σου.. Μάλλον πρέπει ξανά να μας δώσεις να καταλάβουμε απο την αρχή τα ακόλουθα (έστω και εάν για σεα μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό) 1. Πως συνδέεις τις κάμερες με τον υπολογιστή, κατά πρώτο 2, Εφοσον τις συνδέσεις πως τις βλέπεις (ξέχνα το πρόγραμμα που προσπαθείς να φτιάξεις). Πως σου δινεται η δυνατότητα στον υπολογιστή εφόσον συνδεθούν οι κάμερες να μπορείς να τις βλέπεις 3. Υπάρχει κάποιο άλλο λογισμικό στην μέση για διαχείρηση των καμερών? Στο δικο μου μυαλό μάλλον κάτι πρέπει να έχεις εφόσον λές ότι δεν υπάρχει εξωτερικός καταγραφέας (stand-alone-dvr) Τουλάχιστον δωσε μας μια εικόνα τι συμβαίνει και ίσως αν όχι εγώ (με τις στοιχειώδη γνώσεις vba αλλά τρομερή εμπειρία στο audio/video solution) ισως κάποιος άλλος φίλος μπορέσει και σε βοηθήσει. Φιλικά, |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| VB NET σε φόρμα access | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-14 13:32 |
| [ Φόρμες ] Φόρμα με πεδίο photo που τραβιέται απο ενσωματωμένη camera σε tablet | dalavouras | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-04-14 13:00 |
| [ Φόρμες ] Φόρμα σε Access | manolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-02-13 09:09 |
| Access Date Picker σε φόρμα | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 15:48 |
| Φίλτρο σε Φόρμα Access | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-02-11 10:06 |
Η ώρα είναι 10:46.

Υβριδικός τρόπος